• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4
  • img6

Φωτογραφικό Υλικό

Σχολική Χρονιά 2018-2019

Πρώτη Μέρα

Αγιασμός

Διανομή βιβλίων

Επίσκεψη στο 8ο Φεστιβάλ Κόρνου "Ημέρες Κόκκινου Πηλού"

Στο μάθημα της Οικιακής Οικονομίας, στα πλαίσια της Ενότητας «Κυπριακή Τέχνη και Παράδοση» ομάδα μαθητών του Σχολείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο 8ο Φεστιβάλ Κόρνου «Ημέρες Κόκκινου Πηλού»Φωτογραφικό Υλικό

Μουσικοχορευτική παράσταση «ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ»

Εκδήλωση για την Εορτή της Σημαίας και της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Τα μονοπάτια της μνήμης μας οδήγησαν, σήμερα, σε μια θαυμαστή ώρα της ελληνικής ιστορίας, στο έπος του 1940.
Μέσα από πεζά και ποιητικά κείμενα, μικρά θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και χορούς, μεταφερθήκαμε νοερά στο σκληρό εκείνο πόλεμο των Ελλήνων ενάντια στη φασιστική Ιταλία και τη χιτλερική Γερμανία. Παρά τις μύριες δυσκολίες στα κακοτράχαλα βουνά της Αλβανίας, οι Έλληνες φαντάροι κατάφεραν να υπερισχύσουν του πάνοπλου εχθρικού στρατεύματος αναδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, την ψυχική τους δύναμη στους ιερούς αγώνες του έθνους για λευτεριά.

 

Συνάντηση με Γονείς/Κηδεμόνες

Την Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Καθηγητών του Σχολείου με τους Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών. Η Συνάντηση είχε σκοπό την αλληλογνωριμία Γονέων/Κηδεμόνων με τους καθηγητές αλλά και την ενημέρωσή των Γονέων/Κηδεμόνων για θέματα που αφορούν τόσο στα παιδιά τους όσο και τους ίδιους καθώς και τον ρόλο τους στη μαθησιακή διαδικασία. Κατά τη συνάντηση οι Γονείς/Κηδεμόνες ενημερώθηκαν για κάποιες καλές πρακτικές σωστής μελέτης και πληροφορήθηκαν για τους Κανονισμούς Λειτουργίας του ΥΠΠ που αφορούν στο Σχολείο. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους καθηγητές θέματα σχετικά με την καθημερινότητα των παιδιών τους στο Σχολείο, την πρόοδό τους και να θέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Πρόγραμμα ΙΘΑΚΗ

Όμιλοι

Οι μαθητές του Σχολείου μας, με μεγάλο ενθουσιασμό, δήλωσαν συμμετοχή στους 16 Ομίλους, που θα λειτουργήσουν αυτή τη φετινή σχολική χρονιά στο Σχολείο. Οι Όμιλοι είναι οι ακόλουθοι:
Αθλητικός 1
Αθλητικός 2
Μουσικός
Τέχνης
Κινηματογραφικός
Επιστημονικός
Αστρονομικός
Περιβαλλοντικός – Ζωοφιλικός
Εργαστήρι Εθελοντισμού
Πληροφορικής
Μαθαίνω Παίζοντας
Αρχαιολογικός-Ιστορικός
Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Ποδηλατικός
Φιλομάθειας
Γεωγραφικός
Η πρώτη συνάντηση των Ομίλων πραγματοποιήθηκε στις 2/11 και οι μαθητές εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους και έκαναν τις εισηγήσεις τους για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

 

Ενδοσχολικός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος

Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Οι μαθητές του Σχολείου μας, Αλεξάνδρα Μάνου Γ5  και Νικόλας Δαλίτης Γ3, συμμετείχαν στην εκπομπή του Ρικ «Eὖ ζῆν» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Συνομίλησαν με τη Γωγώ Βασιλάκη και εξέφρασαν τις απόψεις τους τόσο για τα δικαιώματα των παιδιών όσο και για το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Βίντεο εκπομπής:  http://www.cybc-media.com/vod2/rikvod/evzin/2011evzin.mp4

Επετειακή Εκδήλωση για τα Δικαιώματα του Παιδιού  Διάλογος με τους Εφήβους

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θέλοντας ως ΕΠΕΠ Λευκωσίας -Κερύνειας να τιμήσουν την 20η Νοεμβρίου, Ημέρα Υπογραφής της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, πραγματοποιήθηκαν  εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 17-24 Νοεμβρίου 2018.

Το Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές, Σπάντιο Ορθόδοξο Γ5, Αντρέα Αθανασίου Γ2, Γρηγόρη Γρηγορίου Β4 και τη μαθήτρια Μαργαρίτα Νικολάου Γ2.  Τους μαθητές συνόδεψε η εκπαιδευτικός Καρατζιά Ξανθίππη.  (Περισσότερες  πληροφορίες)

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Πρόνοιας,

Χριστουγεννιάτικη Καλλιτεχνική Εκδήλωση

Το Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, τη Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα αστέρι», βασισμένη στο ομότιτλο διήγημα της Περλ Μπακ.

Διάλεξη από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα: "Ψηφιακό Αποτύπωμα"

Θεατρική Παράσταση από το θέατρο ΒΑΛΙΤΣΑ με το έργο "Το δωμάτιο του Γιώργου" (CYBERBULLING)

Μνήμη Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Μνήμη Τριών Ιεραρχών

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος υπήρξε μία από τις σημαντικότερες ιστορικές μορφές της Κύπρου κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Ηγήθηκε της Κύπρου σε δίσεκτους καιρούς. Οι προσπάθειές του προκειμένου να ορθοποδήσει το νησί, κυρίως μετά την τουρκική εισβολή, αλλά και να βρει δικαίωση μόνο γιγάντιες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Σαν Εθνάρχης και Πρόεδρος της ιδιαίτερής μας πατρίδας, ξεπέρασε τα όρια του ελληνισμού, αποδείχτηκε μορφή με παγκόσμιο κύρος που ενέπνεε το σεβασμό και το δέος σε φίλους και εχθρούς.
Η προσωπικότητά του εξέπεμπε ένα δικό της φως. Η αγάπη του για τον άνθρωπο και τα γράμματα παρέπεμπε στους άλλους Τρεις Ιεράρχες της Χριστιανοσύνης. Οι Τρεις Μεγάλοι Πατέρες της Εκκλησίας μας πρώτευσαν σε όλους τους τομείς της πνευματικής ζωής. Κατέκτησαν με τον προσωπικό τους αγώνα τις κορυφές της αγιότητας. Άσκησαν στον ύψιστο βαθμό την φιλανθρωπία και ανακούφισαν τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων. Συνέγραψαν θαυμάσια συγγράμματα, τα οποία ξεπέρασαν τη φθορά του χρόνου και μέχρι τις μέρες μας αποτελούν φάρο αρετής και μόρφωσης.
Τούτες τις  μορφές  που ξεχώρισαν στο χώρο της θρησκείας και της πολιτικής μας ζωής τιμήσαμε σήμερα με μια σεμνή και καθόλα περιεκτική εκδήλωση.

Ημερίδα για τη Διεθνή Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου  «Μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»

Η Ημερίδα διεξήχθη στις  5 Φεβρουαρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»,  με στόχο να καλλιεργήσει την υπευθυνότητα, τον σεβασμό, το ήθος και την ενσυναίσθηση της κυπριακής κοινωνίας, της πολιτείας, των εκπαιδευτικών, των φορέων που ασχολούνται με το Διαδίκτυο, των γονιών και των παιδιών, ώστε να διαμορφώσουμε το Διαδίκτυο σε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο χώρο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και μάθησης. Ομιλητές με εξειδίκευση στο θέμα μετέφεραν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών. Στον χώρο της Ημερίδας λειτούργησε παράλληλα Έκθεση Αφίσας, στην οποία μαθητές/μαθήτριες, παρουσίασαν  δικές τους εργασίες/δράσεις σχετικές με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.


Το σχολείο μας συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο» και έχει υλοποιήσει μια σειρά από σχετικές δράσεις και εργασίες τις οποίες και παρουσίασε στην Έκθεση Αφίσας
Επίσης στην Έκθεση Αφίσας καθώς και στο πρόγραμμα της Ημερίδας προβλήθηκε το βίντεο που δημιούργησαν μαθητές του σχολείου μας και διακρίθηκε με το 1ο  βραβείο στο διαγωνισμό παραγωγής σύντομου βίντεο για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Ομάδα Μαθητών που συμμετείχαν:

Μικροί Εκπαιδευτες:  Αλεξάνδρα Μάνου, Γ’5, Παναγιώτα Κωνσταντίνου, Γ’5, Φελλούκα Γιάννης, Γ’5, Φελλούκα Μαρία, Γ’5, Κουνέ Τηλέμαχος, Γ’5
Δημιουργοί Μαθητές βίντεο  «Απλά μ΄ ένα κλικ»: Γιάννος Κανονιστή, Α’6, Μαρία Μιχαηλίδου, Α’6,  και  Χριστίνα Τσιάρτα, Α’6
Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγήτριες Πληροφορικής κ. Γεωργία θεοφάνους και κ. Ελένη Παπαδοπούλου.

Επίσκεψη Μαθητών Στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης

Την Παρασκευή, 22/2/2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας μαθητών μας, στην έκθεση έργων  του σημαντικότατου και πρωτοπόρου της Σύγχρονης Τέχνης στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, ζωγράφου Χριστόφορου Σάββα, στο νέο κτήριο της Κρατικής Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ, στη Λευκωσία.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια του μαθήματος της Τέχνης και της θεματικής του  8ου Παγκύπριου  Διαγωνισμού  Εικαστικών  Τεχνών, με θέμα :  «ΠΡΟΣΩΠΑ». Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν αντιπροσωπευτικά έργα του σημαντικού Κύπριου ζωγράφου Χριστόφορου Σάββα.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν από λειτουργό των Πολιτιστικών Υπηρεσιών -  ΥΠ.Π.Π, στους  τρεις ορόφους που εκτίθενται τα έργα του Χριστόφορου Σάββα και είχαν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν τεχνοτροπίες και θεματικές που απασχόλησαν τον ζωγράφο καθ΄ όλη την πορεία της ζωής του μέχρι το θάνατό του.
Η επίσκεψη πέτυχε απόλυτα τον σκοπό της και οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση όπου απαντήθηκαν απορίες και ερωτήσεις, για το έργο του μεγάλου μας ζωγράφου.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές: Κος Σταύρος Κίκας (Τέχνης) και Κα Άντρη Φωτίου (Φιλόλογος).

Τσικνοπέμπτη

Επίσκεψη 2ου Γυμνασίου Χολαργού Αθηνών μέσα στο πλαίσιο
της αδελφοποίησης των δύο σχολείων

Την Τρίτη και την Τετάρτη, 18 και 19 Μαρτίου 2019  μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Χολαργού επισκέφτηκαν το Γυμνάσιό μας στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των δύο αδελφών Σχολείων.   Μαθητές και μαθήτριες των δύο Σχολείων ενεπλάκησαν σε κοινές δραστηριότητες με στόχο  την ανάπτυξη στενών πολιτιστικών δεσμών, αλλά και στενών ανθρώπινων σχέσεων μεταξύ των εκπαιδευτικών και μαθητών/τριων.

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

25η Μαρτίου! Διπλόγιορτο πανηγύρι. Από τη μια ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου μας και από την άλλη η επέτειος μιας ένδοξης επανάστασης.  Γεννήθηκε ένα ανοιξιάτικο πρωινό, τότε που οι καμπάνες της Ελλάδας όλης, τη φώναξαν με τα χάλκινα στόματά τους κι οι Πανέλληνες απάντησαν μ΄ ένα ολόψυχο «παρών» γράφοντας τις εντολές της με αίμα και φωτιά.
Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης, η Βασιλεύουσα χάθηκε και ολόκληρο το έθνος υποδουλώθηκε. Τετρακόσια χρόνια πέρασαν από τότε, πέτρινα χρόνια. Στη σκλαβιά και στους πόθους της, στον πόνο και στους οραματισμούς της κυλούσε η ζωή των ραγιάδων χωρίς να υποταχτεί. Ωστόσο φοβερά προσηλωμένος στις αρχές, την πίστη του στην Παναγιά, τα ιδανικά του, τους προγόνους του, ο ελληνικός λαός ξεσηκώθηκε. Μέγα το χρέος του μα και ο αγώνας του μέγας.
Με τη στήριξη των πνευματικών ανθρώπων του έθνους που κατέφυγαν στην Ευρώπη, του Ορθόδοξου κλήρου, των Φιλελλήνων, ο Έλληνες κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν στον άνισο εκείνο αγώνα ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Σήμερα, θυμηθήκαμε την τόλμη και την αυτοθυσία των προγόνων μας. Μέσα από την αγωνιστική και εμψυχωτική μνήμη του 1821 αντλήσαμε διδάγματα για το μέλλον.

Εκδήλωση για την Επέτειο της 1ης Απριλίου

Με αισθήματα ευλάβειας και εθνικής υπερηφάνειας, στις 29 Μαρτίου γιορτάσαμε τη μεγάλη επέτειο της 1ης Απριλίου προς τιμή των ηρωικώς πεσόντων κατά τη διάρκεια του Εθνικοαπελευρωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955 – 59.

Η Κύπρος, για λόγους στρατιωτικούς, οικονομικούς και πολιτικούς κατέστη πόλος έλξης ποικιλώνυμων κατακτητών από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Οι Τούρκοι, ένας από τους κατακτητές, στα παρασκήνια του Συνεδρίου του Βερολίνου, το καλοκαίρι του 1878, μεταβίβασαν την Κύπρο στους Άγγλους αποικιοκράτες. Ο βασανισμένος λαός τους υποδέχτηκε σχεδόν σαν ελευθερωτές, καθώς είδε να τερματίζεται ο Οθωμανικός ζυγός 300 χρόνων. Δυστυχώς, διαπίστωσε πολύ γρήγορα το στυγερό πρόσωπο ενός νέου δυνάστη. Η πολύχρονη καταπίεση, οι διωγμοί, οι κατατρεγμοί και η συστηματική προσπάθεια για αλλαγή της ψυχής και υποδούλωσης του φρονήματος του κυπριακού λαού, δέχτηκε ως απάντηση τον ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα του 1955-59.

Ο αγώνας αυτός ήταν το εθνικό ξέσπασμα όλων των γενεών των Ελλήνων που κατοίκησαν για αιώνες το νησί, κουβαλώντας μέσα τους ένα εθνικό καημό κι ένα κληρονομικό μύθο πως: Ευτυχία θα πει λευτεριά και λευτεριά θα πει ψυχή δυνατή.

Τελετή Εγκαινίων Αίθουσας Ελληνικών

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τελετής Εγκαινίων της Αίθουσας Ελληνικών του σχολείου μας.

Η Αίθουσα δημιουργήθηκε μετά τη βράβευση του Σχολείου στον Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό "Σχολικές Κοινότητες Αναγνωστών", που προκήρυξε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την Εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης στο πλαίσιο της δράσης του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συμμετοχή» της εν λόγω Εταιρείας.                                                         

Η εκδήλωση περιλάμβανε καλωσόρισμα και χαιρετισμούς  καθώς επίσης και καλλιτεχνικό πρόγραμμα  με τίτλο: «Η γλώσσα είναι ηχώ». Στο τέλος έγιναν τα εγκαίνια της Αίθουσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων οι Μητροπολίτες Ταμασού και Ορεινής, Τριμυθούντος και, εκπρόσωποι του ΥΠΠ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαραλαμπίδης Κρίστης και η Διευθύντρια Marketing της Εταιρείας, ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας, οι πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων της Σχολικής Περιφέρειας του Γυμνασίου, ο Δήμαρχος Λύσης, η πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων και συνεργάτες του σχολείου.

Η δημιουργία της Αίθουσας Ελληνικών, όπως τόνισε η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Παντελή Φωτεινή, στην ομιλία της, προσφέρεται ως μια μεγάλη ευκαιρία και ισχυρή πρόκληση για εκπαιδευτικούς και μαθητές να ενδιατρίψουν στην ελληνική γλώσσα, να αναζητήσουν και να βρουν τους θησαυρούς της και να συνειδητοποιήσουν ότι η ελληνική γλώσσα αποτελεί ουσιαστικό και δυναμικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας που θα μας βοηθήσει στον αγώνα μας για την εθνική μας επιβίωση σ' αυτό το μικρό κομμάτι ελληνικής γης. Συνάμα εκπαιδευτικοί και μαθητές έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν ότι η ελληνική γλώσσα ως μήτρα πολιτισμού πρόσφερε απειράριθμα γλωσσικά και πολιτιστικά στοιχεία για τη δημιουργία του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού. Συνεπώς η αξιοποίηση της αίθουσας θα παρέχει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ευκαιρίες για γλωσσικό εμπλουτισμό, για έρευνα και ποιοτικό μάθημα, με τη βοήθεια του τεχνολογικού εξοπλισμού της και του θαυμάσιου περιβάλλοντος που αυτή διαθέτει. Τέτοιες δραστηριότητες συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος του ΥΠΠ και της σχολικής μας μονάδας για βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων και προαγωγή και ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, που θα καταστήσουν τους μαθητές μας, τους υπεύθυνους ενεργούς πολίτες του αύριο.

Στα μονοπάτια της Παράδοσης

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά διοργανώθηκε στις 10 Μαΐου στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Σχολείου μας. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα των 8 Κοινοτικών Συμβουλίων και του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας.
Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις επιτελείται ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, γιατί με τον τρόπο αυτό αναπτύσσεται και καλλιεργείται περισσότερο η κοινωνική συνοχή της περιφέρειας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να στηρίξουν τον Σύνδεσμο Γονέων στην προσπάθειά του να ενισχύσει οικονομικά τους μαθητές και τη σχολική μονάδα.
Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Άντρη Σπύρου. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, ο Χορευτικός Όμιλος Πυργών καθώς και μέρος της χορωδίας και ορχήστρας του Σχολείου μας.

Τελετή  αποφοίτησης  Περιφερειακού Γυμνασίου  Αγίας Βαρβάρας

«Δώσε χρώμα στα όνειρά σου»

Κάποιοι λένε πως η ζωή είναι ένα παιγνίδι, άλλοι λένε πως είναι λαβύρινθος, κι άλλοι πάλι πως είναι καμβάς … πως είναι ένα μεγάλο τελάρο που περιμένει πράξεις, γεγονότα, ιστορίες, για να αποκτήσει σχήματα και χρώματα. 

Όταν τα παιδιά έρχονται στον κόσμο μοιάζουν, λοιπόν, με αχρωμάτιστους καμβάδες, χωρίς καμιά ιστορία γραμμένη πάνω τους. Τα πρώτα χρώματα μπαίνουν από τους γονείς και μένουν για πάντα ανεξίτηλα. Οι δάσκαλοι στη συνέχεια προσθέτουν κι άλλα κι έτσι ο καμβάς παίρνει άλλη όψη. Το τελικό, όμως, αποτέλεσμα διαμορφώνεται από το κάθε παιδί, που πλέον έχει όλα τα εφόδια για να πάρει το πινέλο και να φτιάξει τον δικό του πίνακα, όπως τον έχει ονειρευτεί. Με τα χρώματα που εκείνο θέλει να έχει η ζωή του.

Με την ευχή οι μαθητές μας να πάρουν τα πινέλα στα χέρια τους και να  ζωγραφίσουν τον δικό τους καμβά, όπως τον έχουν ονειρευτεί, οι τελειόφοιτοι του Περιφερειακού Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας αποχαιρέτησαν το Γυμνάσιο και άνοιξαν τα φτερά τους, για να κυνηγήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους, στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, στην τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στις 20/06/2019.

Όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να απευθυνθούν στο Σχολείο, για να πάρουν περισσότερο φωτογραφικό υλικό της τελετής αποφοίτησης.